Referenties

Met ruim twintig jaar ervaring in laboratoriumtechniek is AAA Lab Equipment specialist in productontwikkeling voor de complete voedselveiligheidsketen. Bekijk onze referenties en kom erachter hoe de machines in de praktijk worden ingezet. Bent u op zoek naar een machine die efficiënt werkt en hierdoor uw kosten aanzienlijk reduceert? Bel ons voor een vrijblijvende afspraak op + (31) 071 3310085.

Friesland Campina

Eind 2012 hebben wij een prototype van de kolonieteller Irina geleverd aan onze goede relatie Friesland Campina. De machine is primair ingezet om foto's te documenteren als bewijs van de te tellen petrischaal en de kwaliteit van het sample. Ook het tellen en valideren vindt inmiddels op de Irina plaats.

SGS_homepage_420_280

SGS Nederland

In 2007 hebben wij voor SGS Nederland in Spijkenisse een uitplaatmachine Kitty ontworpen ter vervanging van de oude machine uit 1993. De capaciteit lege petrischalen en de productie per uur is bij deze machine vergroot waar de klant uitermate content mee is.

ILS Engeland

In een zeer korte tijd moesten wij drie uitplaatmachines bouwen en een geautomatiseerde spreidplaatmachine ontwikkelen voor ILS. Het project is geslaagd, alle machines zijn UKAS geaccrediteerd en draaien op volle toeren. Een (Engelstalig) artikel gepubliceerd door ILS is hier te lezen.

Qlip

Eind 2013 leverden wij bij Qlip een kolonieteller Irina af. De machine verving het huidige automatiseringssysteem van het bedrijf dat niet alle benodigde functionaliteiten van documenteren en tellen had.

Microcare

Zowel in 2011 als in 2012 hebben wij bij Microcare een pipetteerstation 'Nicky' geleverd. Dit laboratoriumapparaat is in staat om op zeer nauwkeurige wijze samples te pipetteren.

SGS_homepage_420_280

SGS Portugal

In 2010 hebben we bij SGS Portugal een uitplaatmachine Kitty neergezet. De machine moest (in delen) door een deur met een breedte van 90 cm kunnen. Hiervoor hebben we de Kitty verkleind en dit formaat is nu onze standaard. De machine draait prima bij deze tevreden opdrachtgever.

Eurofins foodtesting

MQD Güstrow

Premier Foods UK

nl_NLNederlands